avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Eliberarea titlului de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Eliberarea titlului de proprietate

Bună ziua.o parcela de pământ care nu corespunde :amplasamentul dat de la primărie cu cel de la cadastru.acesta fiind motivul negației pt care nu sa eliberat titlu pe acest pământ cumpătat.ni sa spus sa dăm primăria in judecata.in afara de negația pe pământul nostru ce ar mai trebui?...sunt mai multe bucăți de pământ cu aceeași problema.daca acționăm noi se vor rezolva toate parcelele pro acest proces?sau doar a noastră?

Alte discuții în legătură

Titlu propietate takytaky1 takytaky1 o parcela de pamant la care nu corespunde amplasamentul cel real**masurat la fata locului de cel de la cadastru si intabulare**cu cel de la oficiul de ... (vezi toată discuția)
Anularea titlului de proprietate si repunerea pe vechiul amplasament Popescu-ghe Popescu-ghe Buna ziua In 2004, in baza legii 18 am fost improprietarit cu o suprafata de teren extravilan, in zona de deal. Am stapanit si stapanesc terenul si totul este ... (vezi toată discuția)
Retrocedare teren "cu cantec" Parintii mei au avut 6 ha de teren. In urma retrocedarii, ne-au fost eliberat titlu de proprietate pentru suprafata de 4, 93 ha, din care 3,93 pe vechiul ... (vezi toată discuția)