avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua

Am.o intrebare sunt ucrainianca căsătorită cu un roman si as vrea sa divorțat, pot divorțat si in romania si pot obține restricție pt mine si fetița mea.pt ca e foarte violent fata de mine si fata a participat la niste scene de violență foarte urate
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 15:40, 11 Octombrie 2018
Da, daca aici aveti domiciliul, puteti!
Totodata, puteti cere emiterea unui ordin de protectie in temeiul art 23 din legea 217/2003, luați legătura cu un avocat pentru a vă ajuta în demersuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copil minor lasat la unul din parinti pana se incepe procesul Zuzulina Zuzulina As vrea sa plec cu ambii copii minori chiar unul e sugar ,insa tatal vrea ca celalalt sa ramana la el.In cazul in care as pleca doar cu sugarul poate avea ... (vezi toată discuția)
Divort Alexandra Panta Alexandra Panta Buna seara am o problema ași vrea sa divorțat de soțul meu avem o fetita de 2 ani impreuna el are foarte mari probleme cu alcoolul e violent verbal si fizic ... (vezi toată discuția)
Concubinul meu este foarte violent cu mine și cu copiii. ce pot face ca să nu se mai apropia de noi? annamaria2422 annamaria2422 Buna ziua. Ce pot face legal pt a nu se mai apropia de mine, si pentru ca vreau sa plec din ap unde amândoi stăm, vreau sa iau copiii si sa ma mut singura, ... (vezi toată discuția)