avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua - transfer de proprietate pe numele minorilor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua - transfer de proprietate pe numele minorilor

Buna ziua am si eu o intrebare cum pot face sa trec apartamentul.pe numele copiilor minori în caz de noi părinți.patim ceva in contextul in care apartamentul este in rate si mai am de platit inca 15 ani
Ultima modificare: Luni, 29 Octombrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Simonadahore033@yahoo.com , utilizator 15:55, 29 Octombrie 2018
Buna ziua,
Copii vor mosteni oricum totul.
Dar pot face testament uzufruct...sincer am si o firma care merge din ce in ce mai rau si nu vreau sa raman cu copii pe drumuri

Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna ziua,
Copii vor mosteni oricum totul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am achizitionat prin programul prima casa un apartament ... Daniel_Vornic Daniel_Vornic Buna ziua, Am achizitionat prin programul prima casa un apartament pe numele meu. Creditul este luat pe 30 ani. Probabil in caz de deces apartamentul va ... (vezi toată discuția)
Uzufruct, refuz acte pentru cartea de identitate catalinpicea catalinpicea am si eu o problema cu aceasta clauza de uzufruct ,am cumparat apartamentul in urma cu ceva ani de la parintii mei,am fost sa schimb buletinul si militista de ... (vezi toată discuția)
Ce îmi trebuie sa treaca tatal meu apartamentul pe numele copiilor ... Chrisshiphop Chrisshiphop Ce îmi trebuie sa treaca tatal meu apartamentul pe numele copiilor pentru ca tatal sa recasatorit ,mama find moarta sa nu avem probleme la apartament este de ... (vezi toată discuția)