avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Patronul m-a pus să semnez două foi în alb cu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Patronul m-a pus să semnez două foi în alb cu explicația că sunt pentru concediu, dar mi-a făcut lichidarea. Avea voie să mă dea afară neanunțată?

Am fost angajata intr-un magazin de haine (second).
Pe contract aveam program de 6 ore, ( 09:30-15:30) salariu brut 1425,
Dar, eu in loc de 6 ore, stateam 9 si luam 1300 ron in mana.
Acuma recent, a vrut sa mai deschida dansul un magazin, si a cautat vanzatoare. A gasit pe o doamna, care a fost in proba la magazinul unde munceam eu, si a ramas ea in locul meu cu scuza sefului ca trebuie sa se adapteze cu magazinul si cu clientii. Pe mine vroind sa ma mute la celalalt magazin care vroia sa il deschida. Mi-a spus sa stau acasa, cateva zile, ca nu avea rost sa stam amandoua la acelasi magazin, punandu-ma in schimb sa imi scriu numele, data, si semnatura pe o foaia in alb.
Astazi, 29.10.2018 am mers sa imi iau salariul, si mi-a povestit ca a luat teapa cu spatiu etc. Mi-a spus sa mai stau o saptamana doua pana ce rezolva cu alt spatiu, punandu-ma din nou, sa semnez o foaie in alb cu numele si semnatura, cu scuza ca e pentru concediu in schimb dansul mi-a facut lichidarea.
Se poate face ceva in acest caz, avea voie si dreptul sa ma dea afara neanutata
Ultima modificare: Miercuri, 31 Octombrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Andrea Paul , Consilier juridic 13:54, 1 Noiembrie 2018
Eu consider, că puteți să îi faceți o reclamație la ITM, după care să vă adresați instanței. Bineînțeles cu probe, martori, camere, etc.
Din cele experimentate de mine angajatul în majoritatea cazurilor are câștig de cauză.
Gânduri bune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preaviz Lary_13 Lary_13 Buna ziua. Nu mai lucrez din data de 1mai. Astazi am primit preavizul, dupa lungi insistente din parte mea. Am lucrat ca vanzatoare. Imi dau preaviz pana pe 20 ... (vezi toată discuția)
Cum pot rezolva aceasta situatie? georgy_s georgy_s au existat plangeri ale colegilor asupra aspectului meu fizic(1 colega),datorita acestui motiv am fost chemata in biroul directorului comunicandu-mi acest ... (vezi toată discuția)
Am fost fortata sa imi dau demisia, ce ma sfatuiti sa fac? vasilicalaura vasilicalaura Pe data de 15.02.2010 firma Kaufland am fost fortata sa imi dau demisia.Nu mi s-a dat posibilitatea sa ma disculp orice ziceam faceau in asa fel de era tot ... (vezi toată discuția)