avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie întreținere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie întreținere

Bună ziua. În condițiile în care conform legii, pensia de întreținere se calculează din veniturile cu caracter permanent și nu din cele cu caracter ocazional, de ce instanța a cerut angajatorului venitul net lunar pentru ultimele șase luni, venit în care intră și prime, bonuri de masă, ore suplimentare? Pot fi reținuți bani și din astfel de bonificate?
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 10:49, 12 Noiembrie 2018
Buna ziua,
VENIT NET deci toate veniturile NETE.
Asa se calculeaza pensia.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu sunt incluse veniturile ocazionale.
Vedeti si explicatia mai jos.
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de intretinere Edwinn Edwinn Buna, As vrea sa ma ajutati cu clarificarea urmatoarei situatii: am o hotarare judecatoreasca de majorare de pensie in care s-a stabilit un cuantum de 25% ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara TELEMBECI_ANCA TELEMBECI_ANCA CUM SE CALCULEAZA PENSIA ALIMENTAR IN PROCENT DE 25%DIN VENIT NET SI PERMANENT ?SE TINE CONT DE ORELE DE NOAPTE DE SPORURI ?DAR DE BONURILE DE MASA?CARE ESTE ... (vezi toată discuția)
Pensia de intretinere grecu cristian grecu cristian bonurile de masa,primele ocazionale intra la calculul pensiei de intretinere? pensia de intretinere poate fi platita personal la posta? in prezent o trimite ... (vezi toată discuția)