avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Vecina
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Vecina

Buna ziua! vin si eu cu o intrebare la dumneavoastra daca nu e cu suparare, eu locuiesc undeva la tara, la curte mai bine zis si pe proprietate mea e cam greu cu apa, am incercat prin a face puturi da degeaba ca nui nimic apa. Dar la o distanta de vreo 70 m de proprietatea mea se afla o fantana care are apa tot timpu, si mam gandit sa merg sa vorbesc cu proprietaru acelui teren daca pot sami trag apa de acolo si bineinteles ca a fost deacord. Singuru lucru pe care il mai aveam de facut era sa merg la primaria din comuna pentru ai cere acordul de a face un sant pe drum pentru a ajunge cu conducta la mine , si aici binenteles ca am primit acordu ba chiar si sustinerea primarului si promisiune lui cami va trimite piatra pentru a pune pe drum dupa astuparea santului, lucru care sa si intamplat. Dar problema este ca intre mine si persoana cu fantaba mai avem o vecina care pe tot parcursul lucrarilor a fost contra. A inceput sa faca scandal ca am facut sant prin fata porti ei, ca fanta aia este facuta de stra, stra bunicul ei, ca nu am nici un drept sa iau apa de acolo, sa bagat in fata buldoecxcavatorului, a mers la primarie si a facut scandal ca dece mia dat voie sa fac sant prin vata porti ei, a fost la politie si ma reclamat si multe altele si tot timpu cand vreau sa fac ceva imi pune bete in roate si te provoaca sa te iei de ia sai zici ceva ca sa fuga repede la politie pentru a ma reclama. Si toata dusmania asta pe care o poarta este de catva ani de cand ia a bagat divort cu sotul ei si eu nu am vrut sa dau declaratie si sa fiu martor inpotriva sotului ei ca ia vrea prin orce mijloace sal scoata afara din casa. Si tot timpu de atunci se tine de capu meu si ma hartueste, ma provoaca poate poate ma iau de ia sa aibe motive pentru a ma reclama. Ce as putea face in situatia asta si cum trebuie procedat
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 14:24, 13 Noiembrie 2018
Buna ziua,
Si eu locuiesc tot la tara, la curte, si am intalnit fel de fel de persoane, caractere... ( ca peste tot de altfel...)
Acea fantana, acel put, este pe proprietatea doamnei?
Santul prin care trece conducta a fost sapat, a trecut cumva pe proprietatea doamnei care tine, si asta nu inteleg, in general batranii, pana la gardul, poarta, prin care intra in curte ?
Daca nu sa intamplat nimic din cele de mai sus nu are ce va reclama, poate doar supararea de care vorbiti mai sus...
Poate daca ati incepe si dvs. sa o reclamati pe doamna la Politie pentru amenintari, hartuire, etc. si primeste o amenda mai substantiala... se va mai potoli...
Ultima modificare: Marți, 13 Noiembrie 2018
Ionut.ion, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa modernizez o fantana Lolalm Lolalm Buna ziua .am cumparat un teren pentru casa in margineni bacau.vreau sa imi fac intrare cu masina dar nu pot ca am o fantana in fata portii,am vrut sa ii pun ... (vezi toată discuția)
Conducta apa sabre sabre Salutare, Problema sta in felul urmator: - de la strada principala este formata o junctiune de unde pleaca tevile de apa pentru 4 case, primele 2 erau ... (vezi toată discuția)
Mediu - fantana cu apa posibil contaminata Cristi130 Cristi130 Buna ziua Am si eu o intrebare : Locuiesc la sat , m-ar interesa unde pot sa ma adresez , in legatura cu o fantana din fata portii mele peste drum de mine , ... (vezi toată discuția)