avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Demolare foișor ilegal
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Demolare foișor ilegal

Cum pot demola foișorul ilegal al cumnatei care este amplasat pe drumul de servitute comun și eu nu am cum sa trag apa și lumina pe sub pământ din cauza lui deoarece este fix în mijlocul drumului? Dacă îl demolez eu pățesc ceva? Ce trebuie sa fac în situația asta?

Alte discuții în legătură

Drum de servitute Brezeanu florenta Brezeanu florenta Avem un drum de servitute pe care e amplasat ilegal de vecina un foișor fără autorizație de construcție. I am spus să îl dărâme ca trebuie să trag ... (vezi toată discuția)
Desființare foișor ilegal Brezeanu florenta Brezeanu florenta Cumnata mea are un foișor ilegal pe drumul de servitute comun cu noi și nu vrea să îl dărâme. Menționez că trebuie să trag apa și lumina prin dreptul ... (vezi toată discuția)
Drum de servitute blocat Brezeanu florenta Brezeanu florenta Suntem pe fondul dominant si pe fondul aservit este un foisor ilegal care ne impiedica sa bagam lumina si apa la casa nou construita.Proprietarul fondului ... (vezi toată discuția)