avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere facultatea de drept
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere facultatea de drept

Buna ziua, am 17 ani,invat la Colegiul National de informatica din Neamt si ar vrea ca mai departe sa dau la Univ.Al.I.Cuza din Iasi la Drept .
Mi -as dori foarte mult sa lucrez in acest domeniu dar va intreb pe cei care activati deja:cum e sa fiti avocat? regretati ca ati ales aceasta meserie?Aveti un salariu decent?Va mutumesc mult.
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Noiembrie 2009
ContSters86398, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters20980 , utilizator 22:14, 15 Noiembrie 2009
Nu am spus ca toti, am spus ca eu cunosc multi. Si cred ca e important ca cei care urmaresc sa intre in aceasta profesie sa nu plece la drum cu "capul plecat" si dispusi sa indure diverse mizerii, pentru ca aceasta atitudine incurajeaza perpetuarea unor practici care nu isi au locul intr-o profesie atat de frumoasa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am nevoie de sfaturi! - as vrea sa devin avocat Kosmy-kos Kosmy-kos Ma numesc Cosmina,am terminat liceul mate-info acum 4 ani,imi doream foarte mult sa urmez o facultate sa ma fac avocata,dar nu am putut sa merg mai departe din ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna sa fii avocat? allyssa allyssa Buna seara. De la intrarea mea pe forum si pana acum, am stat numai pe sectiunea dedicata magistraturii. Insa incepe sa ma tenteze si ideea de avocatura, ... (vezi toată discuția)
Se merita sa faci dreptul? catalinag catalinag Vreau sa stiu parerile voastre: se merita sa dai la drept? Intreb asta pentru ca de ceva timp ma gandesc sa ma reprofilez, alegand de data aceasta facultatea ... (vezi toată discuția)