avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Foi de prezenta colectiva
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Foi de prezenta colectiva

Buna ziua. Am un litigiu in instanta cu un fost angajator, iar acesta a anexat intampinarii foi de prezenta colectiva in care se mentioneaza ca subsemnatul am lucrat dupa un program de 8 ore pe zi cinci zile pe saptamana. A facut acest lucru pentru ca i-am solicitat plata orelor suplimentare si a celor lucrate sambata, duminica si in zilele de sarbatoare legala. In contract scrie ca programul meu se desfasoara in ture inegale de 12 ore urmate de 24 libere fara a depasi 48 de ore pe saptamana. Iar in fisa postului se mentioneaza ca trebuie sa cunosc evidenta salariatilor care lucreaza in zilele libere sau de sarbatoari legale si sa consemnez ora de venire si plecare a acestora. Am mai anexat instantei si copii dupa procesele verbale incheiate cu alti colegi prin care se dovedeste ca lucram in ture, sambata, duminica si de sarbatori legale si am propus in caz ca se accepta proba cu martori un fost angajat care stie cum lucram de fapt. Practic foile de prezenta falsifica realitatea de fapt si de drept. Ce pot sa fac in acest caz? Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 3 Decembrie 2018
adimanea, utilizator

Alte discuții în legătură

Obiective expertiza adimanea adimanea Buna seara. In litigiul cu un fost angajator am solicitat sa mi se plateasca orele de noapte, orele suplimentare, cele lucrate sambata si duminica si in ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna cameliaborangic cameliaborangic Buna ziua, La firma unde lucrez, programul de lucru pana la 01.04.2011 este de 8 ore/zi, 40 ore/saptamana, repartizat in intervalul 08.00-16.00. Concediul de ... (vezi toată discuția)
Liber pentru week-end lucrat Mickaelx Mickaelx Buna ziua, Am si eu nevoie de o lamurire pe care seful meu nu mi-o poate da si tututor ni se pare tare ciudat cum face programul. O sa detaliez putin ... (vezi toată discuția)