avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contestatie sulta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contestatie sulta

Buna ziua, sunt o parte parata intr un proces de mostenire al unui teren cu multi mostenitori, si am primit o hotarare judecatoreasca definitiva, ce poate fi contestata in termen de 15 zile, in care am primit o parte din acest teren( foarte greu vandabil datorita impartirii si lotizarii) dar si plata unei sulte catre reclamante care valoreaza aproape jumatate din valoarea terenului mostenit conform evaluarii expertului din dosar. Pot contesta plata acestei sulte fara sa aplelez la avocat? Care sunt cele mai bune optiuni de a actiona? Multumesc
Trebuie declarat apel.
Promovati apel.

In apel, daca este oportun , puteti solicita o noua expertiza, avand alte obiective.

De asemenea, puteti solicita o alta expertiza tehnica imobiliara, evaluatorie, dupa alta modalitate de evaluare.

Avand in vedere complexitatea cauzei, angajati un avocat, macar pentru depunerea cererii de apel.

In lipsa unor argumente convingatoare, si, retinand poate lipsa cererilor in fata instantei de fond, instanta de apel poate respinge solicitarile dumneavoastra.


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evaluare imobiliara in vederea partajului succesoral cl710521 cl710521 Buna ziua, Speta este urmatoarea: am mostenit de la parinti, impreuna cu fratele meu, o casa si terenul aferent. Am convenit de comun acord cu fratele ca eu ... (vezi toată discuția)
Succesiune iesire din indiviziune prin instanta p.adina p.adina Buna ziua, Sotul meu este implicat in calitate de parat intr-un proces deschis de catre matusa lui. Iata cum stau lucrurile: Au fost 6 frati: 1 2 3 4 5 ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune andrei10 andrei10 Buna ziua, Am primit de curand o CITATIE cu privire la iesirea din indiviziune pe care o solicita unul din fratii mei ( suntem 4 frati ). Mentionez faptul ca ... (vezi toată discuția)