avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA fiscul cere tva pentru terenuri si imobile
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

fiscul cere tva pentru terenuri si imobile

daca la calculul cifrei de afaceri nu intra livrarile de active fixe, atunci de ce fiscul percepe tva pentru operatiunile din anii trecuti si te obliga sa te inregistrezi ca platitor tva pentru vanzarile ulterioare depasirii plafonului de 35000 euro a cifrei de afaceri.

Alte discuții în legătură

Depasire plafon 35000 euro la i.i. sub_bass2002 sub_bass2002 Buna. La o intreprindere individuala am depasit plafonul de 35000 la cifra de afaceri. La calcularea cifrei de afaceri trebuie sa adun totalul ... (vezi toată discuția)
Depasire plafon 35000 e neplatitor tva Daniela1974 Daniela1974 Am o societate neplatitoare de TVA cu activitate de baza intretinere corporala si activitate accesorie declarata prin act constitutiv inchirierea si ... (vezi toată discuția)
Veniturile din investitii pe termen scurt intra in calculul cifrei de afaceri utilizate la decizia de a fi platitor/neplatitor de tva (ca < 35000 eur) wbsol wbsol As dori sa stiu daca veniturile financiare din investitii pe termen scurt (actiuni) intra in calculul cifrei de afaceri pentru respectarea plafonul de 35000 ... (vezi toată discuția)