avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii Inregistrare cont
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

Inregistrare cont

La limita de sase articole mi sa spus sa asociez un cont pt a citi mai multe articole si apoi il blocati imediat la 8 si spuneti sa platesc. Acest lucru trebuia spus inainte sa asociez contul. Ma simt furat,fraierit si luat de prost.
Cel mai recent răspuns: Alin Popescu , administrator 16:36, 14 Decembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,

Imi pare rau ca va simtiti furat sau fraierit si incerc sa inteleg de ce. Ideea unui abonament de tipul celui expus la noi pe site e relativ simpla: se poate citi un numar de articole fara niciun fel de interactiune cu siteul, urmand ca, mai apoi, in masura in care omul este interesat de articolele in cauza, se intra in fluxul de abonare care presupune mai multi pasi:
1. Preabonare (realizare cont + acces la un numar suplimentar de articole - inca 2 in cazul de fata).
2. La finalizarea preabonarii, se ia decizia daca se face abonarea la site sau nu.

Odata ce v-ati facut cont, ati intrat in fluxul de preabonare. Nu va obliga nimeni sa cumparati, dar va oferim posibilitatea sa cititi articole in plus, in acest flux, tocmai pentru ca am observat ca va intereseaza.

Articolele in sine nu v-au fost utile? Nu ati primit acces la articole suplimentare?

O sa incercam sa explicam mai bine procesul, dar incerc sa-mi dau seama daca nemultumirea dvs. vine din faptul ca avem un abonament pe site (si, implicit, nu puteti citi gratuit toate articolele) sau din alte motive.

In toate cazurile, va puteti sterge oricand contul creat folosind facilitatea din contul dvs. Click pe iconita din dreapta sus a ecranului, atunci cand sunteti logat, alegeti Drepturile mele potrivit GDPR si apoi stergere cont.

Imi pare rau pentru situatie, incerc sa o inteleg mai bine sa nu fie si alti oameni care simt acelasi lucru.

Zi buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum deloghez tableta? aidu aidu Pe tableta m-am logat demult cu un alt cont pe forum Si, din cauza meniului, care apare fara sa dau click, nu pot sa apas logout, prin urmare, nu pot sa ... (vezi toată discuția)
Santaj informatic/date furate/imi cere bani DoruD DoruD Buna ziua Am primit un mail (in folderul Spam) de la un individ care sustine ca a instalat un malware pe un site pentru adulti , ca eu am accesat situl si el ... (vezi toată discuția)
Reclame in site - sunt deranjante? Alin Popescu Alin Popescu Deschid aceasta discutie pentru ca ne intereseaza foarte tare in ce masura gasiti reclamele existente in Avocatnet.ro ca fiind foarte deranjante. De asemenea, ... (vezi toată discuția)