avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Este legal??
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Este legal??

Fostul concubin cu care am fetita in varsta de 6 ani acum.A facut demersurile de a lua alocatia in Germania unde lucreaza.Eu iau alocatie aici in Romania,nu am fost casatoriti.Fetita nu a primit de la el nimic.L-am parasit pe fostul din cauza ca juca jocuri de noroc si era un consumator de alcool nu mai spun de violenta fizica asupra mea.El plecand in Germania cand copila avea un an.Stiu de la el ca ia alocatie de acolo.Este legal? Ce proceduri trebuie sa fac eu ca sa i se sisteze aceasta alocatie? pt ca nu vad nici un scop ca el sa beneficieze de acesti banuti.Tin sa va spun ca,fetitei nu ia dat nici un banut nici alte lucruri nici pensie alimentara.
AS MAI DORI SA STIU CUM POT SCOATE FETITA DE PE NUMELE LUI DACA EL NU VREA SA IMI DEA SEMNATURA?? EU SUNT CASATORITA DE 4 ANI.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:47, 17 Ianuarie 2019
Puteti pretinde in instanta de la tata sa trimita banii de alocatie, asta puteti face.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensia alimentara- mutare creditor Vasilica-Irina Vasilica-Irina Buna seara Am o fetita de 9 ani care ia fost incredintata tataului si instante a stabilit sa ii dau pe luna suma de 150 lei eu mam mutat in spania miam refacut ... (vezi toată discuția)
Alocatie copil de 11 ani de la statul german olariuana olariuana Sunt divortata si cu fostul sot am o fetita de 11 ani . Prin Sentinta de div.fetita mi-a fost incredintata mie pentru crestere si educatie si pensie lunara in ... (vezi toată discuția)
Copilul are dreptul să beneficieze de alocatia primită de părintele biologic care lucrează în germania? RamonaRomanescu RamonaRomanescu Buna ziua. Fostul meu soț lucrează in Germania cu contract de munca legal și primeste alocație pentru fetita noastră. L-am întrebat de ce nu ii da fetei ... (vezi toată discuția)