avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Boxă
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Boxă

Pot cumpăra o boxă in alt bloc? Îmi trebuie ceva acord de la proprietari?
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 17:25, 21 Ianuarie 2019
In mod normal, ceea ce dvs. numiti "portite" sunt incalcari ale legii...
Mai mult, le stiam si eu. Credeam ca stiti mai multe. In fine, nu stiu cum OCPI-ul poate sa intabuleze un spatiu comun, din acest motiv v-am intrebat.
Personal am fost la o asociatie dintr-un bloc f. nou sa dau o mana de ajutor administratorului. Nu va vine a crede unde avea "biroul" : sub casa scarii de la parter sau demisol - nu mai stiu, nu mai mult de 1,5 mp - practic, doar o sigura persoana putea pe scaun, cealalta trebua sa ramana in picioare, insa dezvoltatorul a afirmat ca si-asa a facut un cadou asociatiei... Nu am intrebat situatia boxelor, dar cred ca si acestea au fiost vandute la "extra".
Merci !
La majoritatea blocurilor nou construite, mai ales cele cu blocurile cu apartamente mai ieftine, nici vorba sa existe spatiu destinat pentru administrator. Se vinde tot ce se poate vinde.
V-am spus, eu am vizitat si blocuri mai dichisite si am constatat ca acolo "salbaticia' este si mai crunta... Nu se gandesc domnii dezvoltatori, nu-i obliga nimeni, nu le cere nimeni sa creeze niste spatii pentru sediul as. prop, pentru bietii oameni de serviciu, femei... care trebuie sa se mai si schimbe, sa se spele pe maini, etc.
Va salut cu respect!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Boxa vândută fără știrea proprietarilor Adriandr Adriandr Bună Ziua ! Locuiesc intr-un bloc unde avem o boxa pe fiecare etaj, unde avem acces la apometre și robinetul de închidere a apei, tot aici este tras ... (vezi toată discuția)
Probleme cu boxele și locurile de parcare într-un complex rezidențial blueyespaul09 blueyespaul09 buna ziua , tin sa precizez de la inceput ca complexul rezindential este compus din 8 scari ( 60 apartamente )cu parcare subterana ( 90 locuri) si boxe (70 ... (vezi toată discuția)
Consultatie pamantean pamantean Am cumparat un apartament nou cu tot cu boxa bineinteles am platit si boxa separat ca acum la finalizarea contractului sa am surpriza ;boxa nu se poate trece ... (vezi toată discuția)