avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită contestare executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

contestare executare silita

cum si in cit timp se poate contesta o executare silita?am o poprire pe salariu din octombrie 2018 pentru un credit bancar facut in 2005 si o sentinta de executare silita din 2014 de care am aflat acum o data cu poprirea.multumesc
-mentionez ca e un credit la care am platit o singura rata in 2005 ,deoarece am fost plecat diun tara o perioada mai lunga,in tot acest timp nu am primit nici o notificare si nici acum cind m-am trezit cu poprirea
Ultima modificare: Miercuri, 23 Ianuarie 2019
alexmen, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:33, 16 Martie 2019
pai.. n-a prea respectat termenul,au fost 20 de zile,an e-mailul prin care am cerut actele si chitanta care mi-a dat cind am ridicat actele conf.programarii,in rest vorbe ca nu e disponibil ca e colo ba dincolo ba o sedinta,ba o executare,deci am dovezi ca nu arespectat termenul,asa ca ce pot face?
Ce termen nu a respectat ? executorul nu e la cheremul dvs.

pentru ca nu l-am facut eu,e un fals,am aflart de el acum cind am primit acea incheiere,

Si cand ati aflat ati depus plangere la politie ?
Contestatie la titlu puteti face oricand, nu aveti un termen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita Ionut Anonim Ionut Anonim In luna april mai 2016 mi s a facut ultima poprire pe salariulsalariu la firma X(in 13.042016 am schimbat locul de munca la firma Y)...in 12.03.2018 am primit ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu - buna seara, as aprecia sfatul dvs. pentru situatia de mai jos. ... Dyana75 Dyana75 Buna seara, As aprecia sfatul Dvs. pentru situatia de mai jos. La 2 luni de la angajare, am primit doua notificari de poprire salariala pe adresa ... (vezi toată discuția)
Pot invoca prescrierea in cursul executarii silite? Chestiuta Chestiuta Buna ziua, Am o executare silita din 2017 in care s-au tot schimbat recuperatorii. Dar cu toate acestea eu am aflat de ea abia in septembrie 2019 cand am si ... (vezi toată discuția)