avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 967 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Pierderea locului de parcare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Pierderea locului de parcare

Buna seara,
In luna ianuarie pe 10 mi a venit acasa o notificare cum ca trebuie sa ma prezint in trei zile la pink post sa reinnoiesc contractul cu cei de la parcari.Datorita nesincronizarii programului meu de lucru cu programul lor m am trezit acum doua zile ca mi am pierdut locul de parcare .cand m am prezentat la taxe si impozite sector 4 sa intreb ce s a intamplat mi s a spus ca datorita unei amenzi din 2018 pe care nu am achitat o la timp(mentionez ca amenda eu am achitat o insa se pare ca trebuia sa o trimit agentului de la unitatea teritoriala unde am luat o ca sa se inregistreze plata si la ei).....si uite asa am ramas fara loc de parcare chiar daca practic eu aveam amenda achitata....intrebarea mra este daca se mai poate face ceva pt a mi recupera locul de parcare .multumesc

Alte discuții în legătură

Buna seara, în anul 2016 am primit somatie de la directia mobilitate ... doinaranca doinaranca Buna seara, în anul 2016 am primit Somatie de la Directia Mobilitate Urbana - Sector 4 pentru plata unei amenzi de circulatie de 130 RON, pe care am ... (vezi toată discuția)
Amenda politia comunitara sector 2 madydiacan madydiacan Va solicit ajutorul pentru o patanie ce m-a enervat la culme: am primit acasa o amenda de 1500RON/750 platibili in 48 ore pentru o presupunsa parcare pe un loc ... (vezi toată discuția)
Amenda itm Mihaela Tudor Mihaela Tudor O societate a fost verificata de ITM si a primit amenda .Doresc sa achit amenda prin virament insa nu sunt sigura cum trebuie intocmit OP. Mi s-a dat un cont ... (vezi toată discuția)