avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Schimbare regim matrimonial
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Schimbare regim matrimonial

Buna ziua! Poate cineva sa ma ajute cu o informatie?Cat este tariful pentru schimbarea regimului matrimonial?
Cel mai recent răspuns: DRAGANLAW , utilizator 10:43, 12 Februarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Incercat sa vorbiti direct cu un birou notarial, de preferat cel la care doriti sa mergeti pentru a face actele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Separare de bunuri Daniel Stefan Daniel Stefan Buna ziua , suntem casatoriti di 2007 cu regimul bunurilor in comun din oficiu evident. Casatoria a avut loc in Romania ,amandoi suntem cetateni romani cu ... (vezi toată discuția)
Impartirea bunurilor dupa casatorie ramona2012 ramona2012 Buna ziua, As dori sa ma informez in legatura cu procedura de vanzare/donare a unei parti dintr-un apartament dupa casatorie. Viitorul meu sot a cumparat un ... (vezi toată discuția)
Doresc să cumpăr un imobil după căsătorie, care să fie doar al meu. când se pot separa bunurile soților? Dana17 Dana17 Buna ziua, Va rog daca mă puteți ajuta cu o informație: regimul separarii de bunuri se poate încheia și după căsătorie?sau doar înainte de ... (vezi toată discuția)