avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis străin suspendat pentru 30 de zile: trebuie ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis străin suspendat pentru 30 de zile: trebuie să plec din țară pentru o lună, cum îl pot lua înapoi?

Buna, as avea și eu o întrebare, dacă am permis străin și mi-a fost reținut pentru 90 zile, vreau să îl cer pentru că părăsesc țara pentru o lună și când mă întorc nu am drept de a conduce în romania.... Întrebarea este: figurez cu permisul suspendat în baza de date ale poliției rutiere romane? Daca da de ce nu mi se poate da cazier rutier spunandumi că nu figurez in baza lor de date și nu pot zustifica că în ultimii 3 ani nu am avut antecedente rutiere pentru a redobândi permisul la 30 de zile cu examen?
Ultima modificare: Miercuri, 13 Februarie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Adrian.arion21 , utilizator 22:54, 25 Februarie 2019
De ce nu contestati PV-ul si a doua zi, cu certificatul de grefa, va luati permisul inapoi. Si, in functie de rezultatul plangerii, il dati inapoi sau nu.
dupa părerea mea nu am de ce sa contestez PV pt ca am fost surprins de radar in localitate și doresc doar sa recuperez mai repede dreptul de a conduce și in România Menționez ca permisul l-am scos de la politie in baza unei declarație notariale ca părăsesc țara, am părăsit-o dar m-am întors și nu știu cum sa pricedez...
Ultima modificare: Luni, 25 Februarie 2019
Adrian.arion21, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara, in aceasta seara am fost oprita de radarul politiei ... roxenp123 roxenp123 buna seara, in aceasta seara am fost oprita de radarul politiei rutiere si a rezultat suspendarea permisului meu de conducere pe o perioada de 3 luni, 90 ... (vezi toată discuția)
Amenda radar Harabagiuciprian Harabagiuciprian Buna ziua. As dori sa stiu pasii pentru a contesta o amenda radar si cum pot obtine permisul inapoi in cel mai scurt timp.Mentionez faptul ca am fost surprins ... (vezi toată discuția)
Dovada de circulatie ContSters40598 ContSters40598 :coffee:Cat timp pot circula cu o dovada in cazul in care mi-a fost retinut permisul de conducere? Mentionez ca am contestat p-v de contraventie(am avut deja ... (vezi toată discuția)