avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Prăjituri de casa
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Prăjituri de casa

Buna ziua! Ce condiții sau aprobări trebuie sa primesc pentru a-mi putea deschide PFA acasă pentru fabricarea de prăjituri și torturi de casa la comanda? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 18:20, 12 Februarie 2019
Mergeti mai intai la directia sanitar veterinara caci doar ei dau autorizatia pentru activitate si pentru spatiu de productie care trebuie sa fie total separat de cel de locuit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dulciuri de casa - ce autorizatii sunt necesare pentru preparare si comercializare? saadeddine saadeddine ma intereseaza mult afacerea dar nu stiu de ce fel de autorizatii am nevoie -in special cele sanitare- daca pot sa o pun in practica legal??!! mai exact va ... (vezi toată discuția)
Vreau sa îmi deschid firma de fabricare colțunași. sveta izbash sveta izbash Buna seara. Vreau sa îmi deschid firma de fabricare colțunași. Puteți să mă ajutați , va rog frumos? Ce reguli ar trebui să îndeplinească ... (vezi toată discuția)
Vanzare torturi si deserturi pregatite in propria bucatarie Nicoleta Zamfir Nicoleta Zamfir Buna ziua, De cateva luni am inceput sa fac torturi si deserturi la comanda, cei drept pentru vecini, prieteni si rude, si merge destul de bine. As dori sa ... (vezi toată discuția)