avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... scoala profesionala constitue vechime si stagiu de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

scoala profesionala constitue vechime si stagiu de cotizare in munca pe toata durata scolarizari ?

buna ziua ,
As dori un raspuns din partea dumneavoastra foarte obiectiv in perioada septembrie 1996 si febroarie 1998 am urmat scoala profesionala cu bursa scoala si vacantele aferente scoala profesionala a durat deci 1 an si jumatate ,
In anul doi de scolarizare am facut practica la o intreprindere care acuma numai exista ,, practica fiind obligatorie de scoala intrebarea mea este urmatoarea , vechimea mea se considera pe toata durata scolarizari de 1 an si jumatate sau decat pe perioadele scurte de timp de practica care le am facut in anul doi la intreprinderea care numai exista , cum pot dovedi vechimea daca intreprinderea respectiva numai exista ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:12, 24 August 2024
Practica nu este vechime în munca.
Bună ziua,
Cum probăm vechimea?
Cu diplomă de școală profesională?
Căci adeverință nu prea mai ai cum și de unde in majoritatea cazurilor.
Prin 89 se făcea 2 ani școală profesională cu practică la fabrică și primeam burse și echipament, iar semnarea contractului te obliga la 5 ani să lucrezi acolo sau plata destul de mare dacă îți dădeai demisia..
Ultima modificare: Sâmbătă, 24 August 2024
Joe333, utilizator
Cu adeverinta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoala profesionala ca stagiu de cotizare me_magiciano me_magiciano Daca o persoana a facut scoala profesionala cu durata de 2 ani la \"Scoala profesionala de pe langa intreprindere Autobuzul\" din Bucuresti, iar la terminarea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,as dori sa întreb ca sa beneficiez de profesionala ... Marius Buciu Marius Buciu Buna ziua,as dorii sa întreb ca sa beneficiez de Profesionala la pensie ce acte sunt necesare,înafara de Diploma?Multumesc. (vezi toată discuția)
Sotia mea a terminat școala profesionala de 1 an și jumătate ... ReluBadoiut ReluBadoiut Sotia mea a terminat școala profesionala de 1 an și jumătate în 1983,la ,,Industrial 14\"care aparținea de ,,Steaua Rosie\" București. Întrebarea mea ... (vezi toată discuția)