avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Recalculare pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Recalculare pensie

De ce nu se recalculeaza pensiile la toti cei care au lucrat in grupa a II a
de munca si au iesit la pensie in 2017 ,,pentru acesti pensionari nu s-a luat in calcul grupa a II a desi avem stagiul complet de cotizare ?
Va rog sa-mi spuneti care este explicatia ?Eu dupa 33 ani de munca din care 20 in grupa a II a am o pensie de 1100lei.
Cel mai recent răspuns: mariastan20@yahoo.com , utilizator 16:28, 26 Februarie 2019
Conditia de baza pentru a intra in aceasta recalcu;are este sa nu fi beneficiat de punctaj suplimentar.

D-voastra ati beneficiat de punctaj suplimentar odata cu deschiderea drepturilor.

Gasiti aceasta mentiune la punctul "G" din decizie.
Va multumesc foarte mult !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punctajul suplimentar pentru activitatea lucrata in grupa i de munca cristi86 cristi86 Daca tatal meu a iesit la pensie un noiembrie 2010 avand 29 de ani lucrati in grupa I de munca,cum pot stii daca a beneficiat de punctaj suplimentar,precizez ... (vezi toată discuția)
Punctajul suplimentar pentru activitatea lucrata in grupa i de munca iulia pastrama iulia pastrama Am iesit la pensie in februarie 2009 ,cu o vechime in munca de 23 ani grupa 1. Cand intra in plata pensia recalculata dupa noua lege,pentru grupa de munca ? ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie Dimi Martha Dimi Martha Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti daca am vreo sansa sa-mi fie recalculata pensia la cerere deoarece suspicionez ca s-a gresit ceva la calcul. ... (vezi toată discuția)