avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1295 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Redobândirea
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Redobândirea

daca mi-a fost reţinut permisul pentru dosar penal, pana la soluţionarea cauzei, si am primit sentita de interzicere a dreptului de a conduce un an de la pronunţarea sentinţei, cum i l pot redobândi?(cauza a fost conducere sub influenta alcoolului cu accident si victima, sentința 8 luni, cu suspendare și supraveghere, am parcurs toate condițiile impuse si am ieșit din perioada de supraveghere)
Cel mai recent răspuns: mariustz , utilizator 02:28, 28 Februarie 2019
daca ai fost condamnat permisul se anuleaza
trebuie sa dai iar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis conducere alcool danilaslo danilaslo buna seara ! in octombrie 2012 am avut un accident de circulatie fara victime omenesti, eram sofer si m\'am izbit intr\'un stalp . Proprietarul gardului unde ... (vezi toată discuția)
Legislatie redobandire permis Lucian_68 Lucian_68 Buna ziua Daca pedeapsa ptr infractiunea de conducere sub influenta alcoolului a fost de 8 luni cu suspendare , cand pot sa dau examen pentru ... (vezi toată discuția)
Conducerea sub influenta alcoolului cu o alcoolemie de peste 0.8 hotzu hotzu Buna ziua! Am facut o prostie cat mine de mare pe data de 05.03.2014 #-o. Am condus sub influenta alcoolului. Mentionez ca in aparatul etilotest mi-a iesit ... (vezi toată discuția)