avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Munca la distanta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Munca la distanta

Buna ziua
Vrem sa mai facem o angajare pentru o persoana care nu este in Romania momentan, este la studii in UK, ar lucra pentru noi dar pe social media (Facebook/Instagram).
Am vrea sa ii facem o forma legala de angajare, pe un salariu minim.
Ce variante am avea?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nedelcu 1977 , utilizator 10:08, 1 Martie 2019
Telemunca: De azi, salariații pot să lucreze de aproape oriunde, nu doar de acasă
www.avocatnet.ro/articol_457...

Legea 81/2018 privind reglementarea activității de telemuncă
[ link extern ]
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Munca din strainatate pentru compania cu sediul in romania Amalia Busecan Amalia Busecan O angajata vrea sa se mute din Romania in UK definitiv si noi am vrea sa continuam colaborarea cu ea. Ce metoda de colaborare ar fi cea mai potrivita? Multumesc (vezi toată discuția)
Lucrul in afara sediului social din contract Corina1326 Corina1326 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. M am mutat in alt oras, unde firma la care lucrez are un sediu pentru alta firma, decat cea din contract. ... (vezi toată discuția)
Telemunca sau munca la domiciliu? vanzarea prin telefon efectuata ... dijmarescu dijmarescu Telemunca sau munca la domiciliu? Vanzarea prin telefon efectuata de un angajat 100% din timpul de munca de acasa (folosind laptop si telefon inteligent) ... (vezi toată discuția)