avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dauna totală motocicleta
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dauna totală motocicleta

Buna ziua,acum o saptamana am avut un accident. Am fost implicat eu(motociclist) si inca o masina. În urma cercetărilor s a ajuns la concluzia ca masina nu mi a acordat prioritate. În timpul cazaturii mi s a spart telefonul care era montat pe motocicleta si a trebuit să plătesc si suma de 700lei pentru o expertiză tehnică asupra motocicletei.
Între mine și conducătorul auto am completat o "amiabilă" deoarece nu am avut nevoie de ingrijiri medicale si nici nu am fost la politie sa declar accidentul.
Intre timp,vinovatul nu vrea sa plateasca telefonul sau expertiza cu motivul ca asiguratorul ar trebui.
Voiam să stiu dacă pot sa actionez in instanta pentru recuperarea banilor?

Alte discuții în legătură

Problema accident rutier trailro trailro Buna seara, In urma cu cateva zile am avut un accident rutier in care, din pacate, am fost gasit vinovat. Accidentul s-a produs intre masina pe care o ... (vezi toată discuția)
De la un accident rutier la santaj. ce sa fac? Alexandrina  Iacob Alexandrina Iacob Sotul meu a avut un accident in urma cu o saptamana , conducand un logan a iesit de pe o strada secundara , in timp ce se asigura , un motociclist a intrat in ... (vezi toată discuția)
Un motociclist a intrat in mine ApostolideT ApostolideT In data de 10.07.2011 am avut un accident cu masina in jurul orei 12.05 . Accidentul s-a desfasurat astfel : 1. ma aflam intr-o parcare situata pe ... (vezi toată discuția)