avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... timp partial-asigurare sanatate-coasigurat
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

timp partial-asigurare sanatate-coasigurat

Sunt angajat cu contract de munca –timp partial = 2 ore/zi – (perioada nedeterminata).In cazul acesta beneficiez de asigurare de sanatate ?
Sotia nu lucreaza (nu este angajata ) : ea este asigurata (coasigurata ) in acest caz ?
va multuumesc
Cel mai recent răspuns: atti , utilizator 15:05, 21 Noiembrie 2009

Va multumesc !
Asa ar fi `sunat` LOGIC si pentru mine,dar nefiind de specialitate,am apelat la acest forum,deoarece la cass nu prea au atata `rabdare` cu cei care se intereseaza ! ....
Va multumesc cu respect

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare de sanatate pentru contractul de munca part-time danapopescu429 danapopescu429 Buna ziua Persoanele care au contract de munca cu jumatate de norma (de tip part-time) beneficiaza de asigurare de sanatate la fel ca si o persoana angajata ... (vezi toată discuția)
Cass - asigurat sau coasigurat? balisdanconstantin balisdanconstantin Buna ziua ! In ultimi 5 ani am o perioada de 16 luni in care nu am platit .Cit trebuie sa platesc ? Asigurat sau coasigurat? sotiia mea va trebui sa ... (vezi toată discuția)
Cass contract zilieri Giorgina Giorgina Buna dimineata, S-au facut atat de multe modificari si au existat atat de multe discutii pe marginea subiectului CASS, incat nu ma mai descurc si va rog sa ma ... (vezi toată discuția)