avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Semneaza sau nu presedintele pe acte la asociatie de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Semneaza sau nu presedintele pe acte la asociatie de locatari (ANL)?

Am si eu o nelamurire. O reclamatie facuta de o asociatie de locatari a unui bloc ANL, impotriva unui locatar, catre proprietarul blocului, se face doar cu semnatura administratorului asociatiei?
Mie asa mi s-a spus de catre administratora, ca nu trebuie semnata de presedinte ci doar de ea si comitet.
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 09:47, 21 Noiembrie 2009
Eu cred ca mai inainte de toate problema din somatie (nu stiu despre ce e vorba!) trebuie rezolvata de "parata" cu proprietarul RAEDPP, sa se desluseasca acolo. Plus ca tot acolo ar trebui sa puna in discutie si numarul locatarilor din garsoniera administratorei.
In fond locatarii condominiului platesc si pentru consumurile acestor persoane in plus, ii platesc salariul acesteia...si ar fi normal ca proprietarul sa puna in ordine aceste aspecte.
Apoi "parata" poate arata ca reclamatia nu e semnata de presedinte asa cum pretinde administratora. In ce calitate semneaza aceasta o reclamatie a asociatiei? In calitate de angajat al acesteia? Administratora nu poate semna in numele unei asociatii, nu poate face reclamatii decat in nume personal, nu ca angajat, ea nu reprezinta pe nimeni.
Sa astepte intoarcerea presedintelui din voiaj si sa se desluseasca si cu el, de fata cu administratora.
Aceste comportamente trebuie starpite, fara discutie!.
........................
Cred ca e o problema care se rezolva administrativ si mai putin in instanta....Nu stiu despre ce e vorba in reclamatie, dar asa pare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatie = administrator Mochiba Mochiba Buna ziua, Cateva detalii privind situatia mea: - in cazul unui imobil unde detin o garsoniera asociatia de proprietari este condusa de administratora ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vecinii si administratora Quies Quies Buna seara, De curand am devenit coproprietara unui apartament, in urma decesului tatalui meu. De atunci m-am confruntat cu mai multe probleme atat cu ... (vezi toată discuția)
Administratorul de bloc lary10 lary10 buna ziua,va cer o parere si un sfat sa pot urma pasii necesari pentru rezolvarea problemelor. Locuiesc intrun bloc de garsoniere si cel putin odata pe ... (vezi toată discuția)