avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Important!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Important!

Buna seara,
Numele meu este larisa,am 24 de ani si sunt insarcinata in 14 saptamani,mentionez ca lucrez in comert unde am o activitate de 3 ani neintrerupt...acuma cateva zile am fost la un consult de specialitate pentru femeile insarcinate,in urma consultului medicul specialist mi-a recomandat o adeverinta pentru prescurtarea programului de lucru la 6 ore deoarece este o sarcina cu risc!Firma unde lucrez ma respins total adeverinta pe fond ca,la ei nu se poate prescurta programul de lucru!Nelamurirea mea este :care sunt drepturile femeilor insarcinate la locul de munca?de ce la unele firme se aplica legea si la altele nu?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:22, 29 Martie 2019
poate va ajuta acest link [ link extern ]

sau acest link www.avocatnet.ro/forum/discu...
Ultima modificare: Vineri, 29 Martie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic
Drepturile mamelor la locul de munca: In ce conditii pot beneficia de protectia angajatorului?
www.avocatnet.ro/articol_365...

Nerespectarea legilor si a altor acte normative care reglementeaza domeniul muncii, relatiile de munca, securitatea si sanatatea in munca poate fi sesizata Inspectoratului Teritorial de Munca si/sau Inspectiei Muncii.

Sesizarile pot fi transmise catre ITM (Inspectoratul Teritorial de Munca) prin:
- posta;
- e-mail;
- fax;
- inregistrate chiar la sediul institutiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, sunt angajata intr-un magazin de galerie unde lucram ... Iza0810 Iza0810 Buna ziua, sunt angajata intr-un magazin de galerie unde lucram de luni pana duminica chiar și 12 cu 12 ore. Sunt insarcinata in 15 săptămâni, am ... (vezi toată discuția)
Patronul nu ne respecta, ne considera sclavi . filimonhonoriu filimonhonoriu Lucrez la o firma de paza de un an si opt luni cu contract de munca . Eu banuind ca patronul cu mi plateste contributia la casa de pensii am fost la Casa ... (vezi toată discuția)
1 mai la muncă Anabela ana Anabela ana Buna ziua am si eu o intrebare lucrez angajată la o firmă si nu imi da liber pe data de 1 mai unde pot sa fac reclamație sa vina sa verifice un număr de ... (vezi toată discuția)