avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Examen traducãtor - Utilizarea dictionarelor bilingve ...
Discuție deschisă în Traduceri

Examen traducãtor - Utilizarea dictionarelor bilingve tiparite si sugestii subiecte examen

buna ziua!
m-am hotarat de curand sa dau examenul de traducator engleza/italiana la MCC si multe informatii le-am gasit pe acest forum dar as avea o nelamurire:am inteles ca la examen este permisa folosirea dictionarelor. ce fel de dictionar trebuie sa fie?de tip DEX sau...?!
Bună ziua,
Vă rog mult, dacă e posibil și aveți disponibilitatea, să îmi trimiteti si mie modele de subiecte pentru examenul de traducător autorizat pentru limba engleză pe domeniul juridic (traducere și retroversiune). Emailul este bugnaroana@gmail.com.
Vă mulțumesc frumos pentru sprijinul acordat atât mie cât și celor care au apelat la dumneavoastră înaintea mea !
Toate cele bune!
Cu stimă,
Oana
Ultima modificare: Marți, 26 Iulie 2022
oanabugnar, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Examenul pentru obþinerea certificatului de traducator - domeniu/specialitate Anikadnb Anikadnb Buna ziua, m-am interesant pe site-ul Cppc cum pot intra in posesia unui certificat de traducator si dat fiind ca aici s-a mai dezbatut acest subect intr-o ... (vezi toată discuția)
Obtinere certificat traducator lb. engleza pe domentul juridic livio5 livio5 Buna ziua tuturor! Intentionez sa sustin examenul de traducator autorizat lb engleza - dom. juridic la CPPC. Am intrat pe site-ul institutiei si am vazut ... (vezi toată discuția)
Examen traducãtor - utilizarea dicþionarelor bilingve în sala de examinare sozo sozo buna seara, Am si eu o rugaminte referitor la examenul de traducatori din sesiunea martie 2012 juridic italina.Sunt nedumerita in ceea ce priveste folosirea ... (vezi toată discuția)