avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1438 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort-program de vizita
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort-program de vizita

buna ziua
in urma divortului s-a emis o hotarare care nu este definitiva, astfel
- custodie comuna pt minor (intretinere, educatie, conditii de trai)
-domiciliul stabil la mama
- fara program de vizita pt tata
- tatal sa plateasca pensie alimentara
Ce drept de vizita are tatal? poate sa minorul oricand si la orice ora vrea tatal, sa tina minorul la el cat vrea, sa plece cu el fara sa anunte mama?
Cel mai recent răspuns: Martonze , utilizator 10:36, 6 Aprilie 2019
Măriuca, în apel cereţi autoritate părintească unică, tocmai pe considerentele din mesajul prezentat de moderator mai sus. În ce priveşte programul de vizită al tatălui, faceţi-i câteva invitaţii să vadă copilul, precizaţi perioada şi intervalul, aşteptai răspunsul şi scrieţi feed-back, astea pentru a avea dovezi că nu limitaţi accesul domnului la copil. În rest, vă vedeţi de viaţă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare program vizita minor Zanaapelor Zanaapelor In urma divortului pronuntat in data de 12 octombrie 2011, minora in varsta de 7 ani mi-a fost incredintata mie spre crestere si educare. Divortul a fost pe ... (vezi toată discuția)
Are sau n-are drept de vizita??? anna_mama_singura anna_mama_singura sunt in proces cu tatal fetitei mele,care are 3 ani...si in urma ultimei infatisari doamna judecatoare ne-a zis ca daca noi ne intelegem in privinta ... (vezi toată discuția)
Respectarea programului de vizită minor din punct de vedere al părintelui rezident georgiana neacsu georgiana neacsu Buna ziua. Suntem divortati din luna aprilie 2016, La divort s-a stabilit autoritate comuna si domiciliul copilului la mama. In luna octombrie 2016, fostul ... (vezi toată discuția)