avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort cu copil minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort cu copil minor

Buna seara am si eu o problema sotul meu a inceput sa joace a jocurile de noroc si cate un salariu pe langa asta se mai adauga si alcoolul scandaluri,amenintari as vrea sa divortez dar ma ameninta ca imi ia fetita in varsta de 1 an si 7 luni.eu mai am un baietel dinaintea casatoriei nu stiu cum sa procedez pt ca nu as vrea sa pierd fetita are domiciliul la adresa bunicilor din partea tatalui dar n8ci asa nu mai pot continua sa rup de la gura copiilor sa pot plari facturi,chirie
Cel mai recent răspuns: Sobolan de tomberoane , utilizator 22:10, 8 Aprilie 2019
Nu are nici o sansa, pana la 3 ani o sa l vada cate 2 ore la 14 zile pe copil.plus pensie 33% din venituri.nimic mai mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Domiciliul copilului dupa divort intentat de mama Simona135 Simona135 Buna ziua, As avea si eu nevoie de cateva recomandari , pentru care v-as fi foarte recunoscatoare, si pentru care va multumesc anticipat . In urma ... (vezi toată discuția)
Despre divort, custodie copil canimgizzi1984 canimgizzi1984 buna ziua.sunt casatorita de 5 ani si am un baietel de 4 ani.de un an de zile am plecat impreuna cu copilul de la domiciliul conjugal deoarece nu ma mai ... (vezi toată discuția)
Cum pot online custodia coplilului (sunt tata) DanielIonita DanielIonita Buna ziua , Caut ajutor in privinta unei probleme cu care ma confrunt,. Ideea e in felul urmator , eu si sotia avem o fetita de 5 ani, de 2 ani ne am ... (vezi toată discuția)