avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1297 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Modificare cim din perioada nedeterminata in perioada ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Modificare cim din perioada nedeterminata in perioada determinata

Am susținut examen pentru un post vacant pe perioada determinata, intr-o instituție publica, l-am promovat, dar astăzi m-am trezit in fata cu un contract pe perioada determinata de un an. Mi s-a spus ca aceasta a fost decizia directorului unității. Este legală o astfel de modificare?
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Aprilie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:49, 14 Aprilie 2019


Bella0590 a scris:

Am susținut examen pentru un post vacant pe perioada nedeterminata, intr-o instituție publica, l-am promovat, dar astăzi m-am trezit in fata cu un contract pe perioada determinata de un an. Mi s-a spus ca aceasta a fost decizia directorului unității. Este legală o astfel de modificare?

Aveti doua mesaje care se contrazic :
- Am susținut examen pentru un post vacant pe perioada nedeterminata, intr-o instituție publica, ....

si

- Am susținut examen pentru un post vacant pe perioada determinata, intr-o instituție publica, ....

1. Care este realitatea?

2. Care au fost conditiile din anuntul pentru concurs ?
Postul era vacant pe perioada NEDERMINATĂ iar eu am primit contractul pe perioada DETERMINATA de un an
Rugămintea mea este sa îmi Spune-ți dacă este legală o astfel de modificare, fără vreun anunț prealabil in acest sens, contabila mi-a răspuns ca așa i-a spus directorul sa facă contractul pe 12 luni și dacă vor fi multumiți de mine îmi vor prelungi contractul anul viitor. Menționez ca nu l-am semnat... astept un răspuns de la dvs
Modificarea nu este corecta .... angajarea trebuia sa se efectueze pe durata nedeterminata .... puteti actiona in instanta institutia pentru a fi obligata la incheierea c.i.m. pe durata nedeterminata.

Alte discuții în legătură

Poate fi ocupat un post vacant pe perioada nedeterminata de catre un angajat pe perioada determinata prin redistribuire? LucianT LucianT Este vorba de un spital, posturile au aceeasi specialitate, acelasi nivel de studii si apartin de aceeasi structura (Laborator de analize medicale). Postul pe ... (vezi toată discuția)
Cand pot incepe munca? PaulProto10 PaulProto10 Buna dimineata! Am sustinut un concurs in cadrul unei primarii comunale pentru functia contractuala pe perioada nedeterminata de sef serviciu apa si ... (vezi toată discuția)
Angajari 2010 klaudia772001 klaudia772001 In cadrul primariei avem trei persoane ale caror contracte de muncă vor expira in martie respectiv in mai anul curent. Acum cu destituirile care urmează sa ... (vezi toată discuția)