Am un credit luat cu soțul în 2012,eu fiind coplatitor. Am rămas cu o datorientare de 5000 de lei restanta pe ultimul an.acum ne-am trezit și eu și soțul cu oprire pe conturi ,fără sa fim instiintati.amândoi avem doar alocatii ale copiilor în conturi (eu din tara și soțul din ue)cei de la executare mi-au cerut sa le trimit extras de cont ca sa dovedesc ca în cont e alocatie,acolo scrie clar"încasare alocatie copii....."problema e la soț unde scrie în alta limba ca e alocatie și asigurare sociala?ei mi-au cerut sa traduc legaliată extrasul și sa le trimit.mă întreb înainte de executare ei nu se interesează ce venituri am?Cum pot bloca un cont unde intra doar alocatii pt copiii.?Acum tot eu trebuie sa umblu sa dovedesc ca sunt bani pentru copii,Cum pot face lucrul ăsta dacă am contul blocat?e în regula sa pună poprire pe cont la amândoi pentru același credit?ce sa fac și Cum sa procedez?
Este legal să fiți executați silit amândoi, câtă vreme aveți împreună calitatea de titular și co-împrumutat la credit.
Este în interesul dvs să umblați să vă apărați propriile drepturi. Nu-i obligat creditorul să se intereseze care este sursa banilor din conturile bancare.
Nu uitați că aveți o datorie neplătită, iar creditorul este îndreptățit să-și recupereze banii lui.
Duceți extrasele de cont traduse așa cum v-au cerut executorii judecătorești, altfel veți pierde alocațiile copiilor, dacă nu dovediți cu acte originale că banii din cont reprezintă alocație pentru copii.
Credit bcr
julius0040
buna ziua!cine ma poate ajuta cu un sfat?fosta mea sotie a luat in timpul casatoriei noastre un credit de la BCR la care eu sint coplatitor dar nu am acces la ... (vezi toată discuția)