avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 767 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Anulare CI
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Anulare CI

Buna ziua,
Am terminat succesiunea, eu si cu mama suntem unicele mostenitoare in ceea ce priveste casa tatălui meu. Acum, Va rog frumos daca ma puteti ajuta cu un sfat legat de amanta tatălui. Cum putem să-i anulam buletinul si cum putem sa ne recuperăm casa, în care ea sta acum si in care nu ne lase nici in curte sa intram, afirmând că este a ei. Ea are unde sa locuiască ( la soțul ei sau la băiatul ei plecat în Anglia și care are aici casa, în Romania).
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:17, 19 Aprilie 2019
Buna ziua!
Daca casa va apartine, si aveti actele care sa dovedeasca asta, puteti deschide actiune in instanta pentru evacuarea doamnei in cauza si plata cheltuielilor de judecata.
Discutati cu un avocat, va ajuta mult si puteti recupera si onorariul.
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
annemariecrt a scris:

Cum putem să-i anulam buletinul

Nu puteți.
Nici dacă reușiți s-o evacuați n-aveți cum s-o obligați să și-l schimbe, îl poate folosi până la data expirării.
Multumesc frumos. Asta in cazul in care expira, are 64 de ani. Nu stiu exact cand este facut...
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu buletinul va incurca, doamna.. obtineti evacuarea in instanta,e tot ce va trebuie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuare sotie Mimi Dumitrascu Mimi Dumitrascu Am divortat in ianuarie 2011. Locuim cu chirie in apartamentul mamei mele.Partaj dupa divort nu a fost ca nu avem bunuri de impartit. Avem un baiat de 10 ani ... (vezi toată discuția)
Ma poate da afara cu copiii? fr_esp fr_esp Eu cu sotul meu am locuit impreuna intr-o casa proprietate a mamei lui, unde avem si domiciliul stabil(in buletin), In tot acest timp am adus imbunatatiri ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, locuiesc in anglia de 5 ani ,am un baiat de 14 ani ... MihaElla035 MihaElla035 Buna ziua,locuiesc in Anglia de 5 ani ,am un baiat de 14 ani si doresc sa vin in Romania pentru ai face buletinul si pe urma renoirea pasaportului.Eu si ... (vezi toată discuția)