avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 942 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil

Buna ziua,

O sa intru in octombrie in concediu crestere copil si as dori sa stiu daca la veniturile salariale realizate in ultimele 12 luni se adauga si cei 650 ron ( stimulent de insertie). Mentionez ca in ultimele 12 luni pana la data probabila a nasterii am beneficiat 4 luni de stimulent de inserție. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Carmen1234578 , utilizator 16:21, 24 Aprilie 2019
Stimulentul de insertie nu intra in calculul indemnizatiei pentru CCC.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot beneficia de ccc kicki kicki Buna ziua, am un copil de 1 an si 4 luni. Dupa cele 126 de zile, am revenit la servici, fara sa intru in ccc. Am beneficiat si beneficiez in continuare de ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie ccc pentru copil cu handicap (3 ani) andyc25 andyc25 Buna ziua, In calculul indemnizatiei pt copilul cu handicap, venitul lunar este 85% din venitul net calculat pe ultimele 12 luni inclusiv luna nasterii si ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie ccc eu1983 eu1983 Buna ziua , Va rog sa ma lamuriti daca urmatoarea afirmatie este reala, este spusa de un angajat al Serviciului Alocatii si Indemnizatii : daca optezi la ... (vezi toată discuția)