avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pot exista 3 fise de post pt un singur angajat?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pot exista 3 fise de post pt un singur angajat?

Buna ziua, recent am dorit să mă angajez pe un post de economist, însă împreună cu contractul de munca erau 3 fise de post diferite (economist, casier, agent comercial). Este normal sa fie 3 fise de post, chiar daca angajatul e unul singur și primește un singur salariu? Va mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Deutza26 , utilizator 18:55, 6 Mai 2019
Din cate stiu , unui singur c.i.m. i corespunde o singura fisa a postului .... dvs indepliniti atributii pentru cele 3 functii mentionate in mesaj ?
Se pare că așa se vrea....am înțeles raspunsul, va mulțumesc! O seara frumoasa!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa postului casier incasator ralbuz ralbuz Buna seara, Sunt angajata la o societate comerciala in functia de de casier-incasator si as vrea sa va intreb daca este legal ca fisa mea de post sa fie ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitate functii shebamea shebamea Buna seara. Va rog sa-mi spuneti daca exista incompatibilitate intre functia de economist si functia de casier. Mentionez ca sunt incadrata in functia de ... (vezi toată discuția)
Este legal? buna seara. lucrez la un market, incadrarea manipulant marfa, ... anabitta anabitta Bună seara. Lucrez la un market, încadrarea manipulant marfă, deoarece am doar 10 clase terminate. Execut muncă de casier, lucrător comercial și ... (vezi toată discuția)