avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Recurs impotriva hotararii de insolneta simplificata ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Recurs impotriva hotararii de insolneta simplificata si intrare in faliment

In situatia in care este declarat recurs impotriva hot judecatorului sindic privind deschiderea procedurii de insolventa simplificata si intrare in faliment, lichidatorul trebuie sa-si indeplineasca sarcinile stabilite de jud. sindic, cu alte cuvinte, hotararea judecatorului sindic este aplicabila pana la judecarea recursului? Lichidatorul blocheaza conturile, debitorul nu mai poate face plati intr-un contrac de credit, inscrie banca pe lista creditorilor si apoi recursul sa spunem ca suspenda hotararea judecatorului sindic.Ce se intampla in astfel de situatii?
Cel mai recent răspuns: alexgrigoriu , utilizator 17:51, 24 Noiembrie 2009
pana la solutionarea recursului hotararea de la fond este executorie si produce efecte. daca se suspenda in cadrul recursului hotararea de fond, atunci aceasta nu produce efecte pana la solutioarea recursului, timp in care administratorul este repus in drepturi si lichidatorul nu mai are nicio putere in cadrul societatii.
ulterior situatia firmei va depinde de solutia data in recurs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Faliment prin procedura simplificata Borza Borza Buna, O S.R.L. este deja la al 3 lea termen : la ultimul termen s-a dispus: \"Admite cererea de deschidere a procedurii insolventei\". Intrebare : - se mai ... (vezi toată discuția)
consecintele inchiderii procedurii insolventei in recurs Liliana Jarda Liliana Jarda Buna ziua, as dori sa stiu ce se intimpla ulterior inchiderii procedurii in cadrul recursului ca urmare a platii creditorilor initiali (care au cerut si ... (vezi toată discuția)
Insolventa pentru un bun furat? florindbro florindbro Unei firme i se poate cere intrarea in insolventa pentru un autoturism achizitionat in sistem leasing si de care a fost deposedata prin inselaciune? Evident ... (vezi toată discuția)