avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... formularul E121
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

formularul E121

Am mai intrebat despre formularul E121 dar nu am inteles cum pot sa-l obtin eu locuind in BUDAPESTA si nu ma pot deplasa in BUCURESTI pot prin Consulatul Romaniei la Budapesta ?sau printr-o imputernicire data unui avocat?cat ar costa varianta cu avocat? Eu sint din Bucuresti si apartin de OPSNAJ va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:33, 21 Mai 2019
In raspunsul primit scrie ca trebuie sa depuneti o cerere la Casa de Asigurari de Sanatate/OPSNAJ ... intrebati acolo daca este posibila situatia mentionata de dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dovada resedintei pe un alt stat european moln22 moln22 Buna! Mamma mea este pensionara si sta de mai bine de un an in Suedia. Incercam acum sa ne inregistram in sistemul lor de aici, adica mai bine zis mama pentru ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa obtin formularul s1 pentru asigurari medicale in europa carlacota1 carlacota1 bunaziua, locuiesc in italia si parintii mei au venit si ei aici cu noi . am parcurs procedura perntru noua rezidenta in italia ( vor locui cu noi ) .in ... (vezi toată discuția)
Opsnaj noidoi noidoi Buna ziua. Sotul meu are o problema cu asigurarea de sanatate si poate ma ajutati cu un raspuns. In luna febr si-a schimbat job-ul de la o firma la alta, insa ... (vezi toată discuția)