avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 767 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Persoanele cu hiv in UE
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Persoanele cu hiv in UE

Buna ziua.
Un bolnav infectat cu hiv care locuieste in Romania, ar vrea sa se mute intr-o alta tara. As dori sa stiu daca poate aplica in tara respectiva pentru a beneficia de ajutor social si indemnizatia de hrana. Si ce alte drepturi ar avea in alte tari precum Spania, Franta, Germania, Elvetia ?
Ultima modificare: Sâmbătă, 25 Mai 2019
AdrianBogdanA, utilizator

Alte discuții în legătură

Ce ajutor primesc persoanele purtatoare de hiv? El_portugues22@hotmail.com El_portugues22@hotmail.com Buna ziua..am aflat de curand ca sunt infectata cu virusul hiv..locuiesc in strainatate! As.vrea sa intreb daca e posibil ca in tara mea sa am vreun ajutor ... (vezi toată discuția)
Formular s1 si asigurare in tara ElizaBV ElizaBV Buna ziua, Am o intrebare, va rog, in legatura cu formularul european S1. Mama mea este pensionara (pensie platita de statul roman) si a venit sa ... (vezi toată discuția)
Salariu + diurna carmenliv carmenliv Un angajat roman (conducator auto) are curse in U.E. timp de 2 luni - Spania, Franta, Germania - salariul negociat conform CIM este 975 lei +diurna. Ce ... (vezi toată discuția)