avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Pot redeschide un proces penal?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Pot redeschide un proces penal?

Daca in anul 2011 am depus o plangere penala pentru fapte de malpraxis, unele dintre ele nu le cunosteam atunci. Dosarul a fost tinut la sertar cativa ani, apoi politistul care a cercetat cazul i-a favorizat pe inculpati si prin aranjamente au facut ca judecatorul de camera preliminara sa imi respinga cererea. Au trecut aproape trei ani de atunci. alte persoane au continuat abuzurile la adresa mea, mi-au ascuns bolile, si acum acestea au evoluat extrem de mult. Cred ca o sa mor in timp scurt. As putea sa redeschid procesul tinand cont ca starea mea de sanatate s-a agravat din cauza lor si a celor care i-au acoperit?
Cel mai recent răspuns: alexandru_z , utilizator 19:22, 1 Iunie 2019
"Am fost la multi medici, toți au mințit și în prezent mint"=teoria conspiratiei.

Justitia n-are ce face cu plangeri cu teorii conspirative.
Ultima modificare: Vineri, 31 Mai 2019
tgeorgescu, utilizator
Lasă vrăjeală ba, tu faci din victima vinovat. Cine te crezi? Eu am întrebat ceva și tu vii cu reproșuri care favorizează crima. Eu o sa mor în curând dar tu sa ți aduci aminte de mine, cât trăiești.
Eu v-am explicat ca degeaba va faceti sange rau cu plangeri penale care sunt in mod clar alergat dupa potcoave de cai morti. Mai bine cautati sa va impacati cu toata lumea si cu Dumnezeul dvs. cat timp mai aveti de trait.

Ori aveti o boala reala, dar considerati de ex. ca SIDA nu e produsa de HIV si nu doriti sa urmati tratament pentru HIV. Ori sunteti bolnav inchipuit, avand boli ca morgellons sau hipersensibilitate electromagnetica. Altfel mi se pare de necrezut ca multi medici au conspirat toti impotriva dvs.
Ultima modificare: Sâmbătă, 1 Iunie 2019
tgeorgescu, utilizator
Am emfizem pulmonar congenital și fibroza pulmonara din anul 2006. Tot timpul aveam probleme de sănătate, mă durea in zona plămânilor, mi am platit cas in 2006 sa mi fac investigații. Mi au minimalizat boala. Mi au zis că nu este nimic grav că pot face orice efort. In anul 2011 mi s a găurit plămânul drept Aveam o forma de pneumotorax ușoară care trebuia tratata cu medicamente deși nici nu simțeam gaura din plămân și puteam alerga, la urgenta s au adunat mai mulți langa mine și mi au zis că trebuie neapărat să îmi pună un tub de dren lângă plămân că am viața în pericol. Nu știam ce înseamnă pneumotoraxul și am avut încredere în ei. Un medic mi a pus un tub de dren prea lung, prea subțire. Deoarece era prea lung l a încolăcit și mi l a lipit cu banda de stomac. Capătul l a pus Intr o găleată de apa nesterila, neacoperita, pe lângă care spălau pe jos in salon.
Medicul era doar chirurg și a făcut toate acestea fara să fie asistat de un pneumolog. A treia zi m a trimis cu ambulanța la o altă clădire a spitalului, m a scos afara la -11 grade, am rămas fără aer și m as fi sufocat in fata spitalului daca nu cunoșteam clădirea și nu eram stăpân pe mine. Văzând cum sunt tratat că în trei zile nu mi au dat nici un medicament și aproape m au omorat am cerut medicului sa îmi scoată tubul de dren sa pot pleca acasă. Mi a zis că tubul de dren nu îl scoate și că pot pleca daca dau o declarație pe proprie raspundere că vreau sa plec cu tubul in mine. Am dat declarația, a pus un asistent sa îmi închidă tubul de dren a doua oară. Asistentul a băgat un capac de pix în capătul tubului de dren și a pus doua foarfeci pe tub.

Alte discuții în legătură

Cine ma poate ajuta sa traiesc sau cel putin sa obtin despagubiri de la cei care m-au ajutat sa mor mai repede? alexandru_z alexandru_z Aceasta cerere am trimis-o la spitalul Marius Nasta din Bucuresti, deoarece starea mea de sanatate se degradeaza de la o zi la alta. In urma cu o luna puteam ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, eu am o problema mai complexa. am avut dureri de masea ... shadowsthol.ann@gmail.com shadowsthol.ann@gmail.com Buna ziua, Eu am o problema mai complexa. Am avut dureri de masea cam 1 saptamana si mi s-a umflat maseaua de minte (abces). Era rosie fata, parea ... (vezi toată discuția)
Prezentarea cazului bună seara .in data de 31.01.2025 a fost ... Pmi94 Pmi94 Prezentarea Cazului Bună seara .in data de 31.01.2025 a fost transferat de la boli infecțioase Dealu Mare Târgoviște la Secția de chirurgie toracică ... (vezi toată discuția)