avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Care este termenul legal de motivare la hotararea ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Care este termenul legal de motivare la hotararea judecatoreasca

Am primit hotararea judecătorească din data de 12 .12.2018 si nici pana azi nu sa facut motivarea si comunicarea acesteia.Sunt aproape 6 luni
Ași dorii sa stiu ce pot face si cui sa ma adresez in acest caz.
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 17:12, 30 Mai 2019
Puteti formula o cerere de urgentare redactare,puteti depune un memoriu la conducerea instanței etc.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Hotararea trebuie redactată în 30 zile de la comunicare, dar este o normă de recomandare!
Formulați și depuneți la dosarul cauzei o cerere de urgentare!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sentinta ramonel78 ramonel78 in cat timp se da o sentinta judecatoreasca? (vezi toată discuția)
In cat timp se trimite o sentinta acasa Biianca Biianca Buna ziua. as avea si eu o intrebare la dumneavoastra. pe data de 01.06.2016 am terminat un proces in care s-au dat 30 de zile de la comunicare pentru ... (vezi toată discuția)
În cât timp de la pronunțarea divorțului , primesc hotărârea? ... Mamicuta70 Mamicuta70 În cât timp de la pronunțarea divorțului , primesc hotărârea? Bună ziua ! În data de 19 septembrie 2023 s-a pronunțat divortul. Nici pana azi nu am ... (vezi toată discuția)