avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Sunt în divorț și doresc să cumpăr o casă ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Sunt în divorț și doresc să cumpăr o casă modestă la care soțul să nu aibă acces. Trebuie să aștept pronunțarea divorțului ca să nu mai aibă niciun drept?

BAUNA SEARA doresc sa achizitionez o casa modesta pe numele meu la care sotul sa nu aiba acces. Am inaintat actiune de divort. Se mai incadreaza la bun comun? Sau trebuie sa astept pronuntarea divortului sa nu mai aiba niciun drept? multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 1 Iunie 2019
Manuela Rășină, administrator
Buna seara si multumesc pt raspuns! copilul are 28 ,ideea e ca eu ma incadram la creditul investeste in tine dar banca ma obliga sa fac actul de vanzare cumparare pe numele meu...are vreun drept sotul daca eu am introdus actiune de divort si numele oricum nu l am `schimbat prin casatorie? pot si s o trec dupa, imediat pe numele copilului
pot si s o trec dupa, imediat pe numele copilului

nu o sa puteti.. si nici nu ar mai avea rost.
Mergeti la notar si intrebati daca puteti intabula ca bun propriu, dat fiind faptul ca ati inaintat deja divortul
Multumesc tare mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. as dori sa ma ajutati cu un raspuns. nu sunt inca ... ildifree67 ildifree67 Buna ziua. As dori sa ma ajutati cu un raspuns. Nu sunt inca divortat si vreau sa imi vand masina si sa cumpar in rate alta. Mentionez ca masina este pe numele ... (vezi toată discuția)
Divort si drept de proprietate karina silvia karina silvia Buna seara! Am achizitionat o casa modesta la tara dupa introducerea divortului , vanzatorul se grabea, Am facut un credit bancar pe numele meu pe care il voi ... (vezi toată discuția)
Casa achizitionata dupa inaintare divort karina silvia karina silvia Buna seara si multumesc din suflet pentru bunavointa d voastra! Intrebare: Am achizitionat prin creditul investeste in tine o casa modesta la tara fiind data ... (vezi toată discuția)