avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Schimbare destinatie din faneata in arabil
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Schimbare destinatie din faneata in arabil

Vreau sa cumpar un teren care in 2007 figura cu destinatia de vie; acum acesta este inregistrat ca faneata. Din legislatie intelg ca nu intra in categoria interzisa la schimbare de destinatie ( fiind vie in 2007); poate actualul propietar sau eu ( dupa achizitie) sa ii schimb destinatia in arabil/livada? Multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 15 Iunie 2019
Amalia76, utilizator

Alte discuții în legătură

Schimbare categorie de folosinta teren sabina84 sabina84 O persoana are in proprietate(act de vinzare cumparare) o suprafata de teren intravilan,din care(sa presupunem orientativ) 400 mp ... (vezi toată discuția)
Schimbare destinatie teren arabil in faneata/padure/livada am ... danutza33 danutza33 Schimbare destinatie teren arabil in faneata/padure/livada Am un teren arabil extravilan de 1 ha+ si as vrea sa ii schimb destinatia in orice altceva ... (vezi toată discuția)
Schimbare categorie de folosinta teren intravilan pasune in curti contructii SaraDenisa SaraDenisa Buna seara. Detin un teren intravilan care are trecut in cartea funciara la categoria de folosinta ; pasune. As dori sa schimb categoria de folosinta in curti ... (vezi toată discuția)