avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Moștenitorii unui proprietar de firmă care a dat ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Moștenitorii unui proprietar de firmă care a dat faliment au găsit acte pentru bunuri imobile aparținând firmei. Ce pot face în continuare?

O firmă intră în procedura de faliment în anul 2008 . În 2011 proprietarul firmei a decedat . Se pronunță falimentul firmei . În 2019 moștenitorii gasesc actele unui bun imobil aparținând firmei falimentare . Ce pot face în continuare ? Vă mulțumesc pentru eventualele răspunsuri !
Ultima modificare: Marți, 30 Iulie 2019
Manuela Rășină, administrator
Multumesc . Seară bună!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere georgelgica georgelgica Care este differenta intre radierea ca urmare a dizolvarii si radierea ca urmare a incetarii activitatii? (vezi toată discuția)
Insolventa carmen beladona carmen beladona sunt creditor la o firma x. Luna viitoare este fondul pentru firma debitoare y care are un singur patron si adiministrator care a falimentat mai multe firme. ... (vezi toată discuția)
Datorie la anaf notafraiddd notafraiddd Datorie la ANAF Buna, in 2008 am infintat o firma impreuna cu sotul meu si inca un asociat. Toti aveam functia de administrator. Eu si sotul meu nu ne-am ... (vezi toată discuția)