avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperare suma parțiala de la Kruk
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperare suma parțiala de la Kruk

Buna ziua,

Acum mult timp am avut o problema... nu am mai putut plăti un credit... care după foarte mulți ani a fost vândut către kruk... Ei m-au dat in judecată și au obținut executarea silită... Eu am făcut contestație solicitând perimarea/prescripția dreptului de a solicita executarea silită, ceea ce instanța a admis.
In perioada in care contestația mea sa judecat ei mi-au tras o anumită suma lunar. După ce instanța a anulat executarea silită, fiind obligați de decizia judecătorească, mi-au virat o parte din bani înapoi. Însă a mai rămas o parte pe care nu au restituit-o... Și când le-am solicitat sa restituie și diferența mi-au spus ca la ei nu mai apare ca trebuie sa îmi dea bani înapoi. Apoi evident le-am dat mail cu tranzacțiile bancare/transferurile făcute de angajatorul meu către executor plus cheltuielile de judecată insotite de calculul matematic care arată clar ca nu pușca sumele ... însă chiar și cu documentele in fata ei susțin ca mi-au returnat tot “ce le-a transmis executorul ca trebuie sa înapoieze” ...
Ce ma sfătuiți sa fac?

Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 13:48, 25 Iunie 2019
apelati la un executor judecatoresc.
Aveți cumva idee ce acte trebuie sa ii pun la dispoziție executorului judecătoresc?
Și acesta trebuie sa fie din localitatea unde au ei sediul?
tranzacțiile bancare/transferurile făcute de angajatorul meu către executor plus cheltuielile de judecată insotite de calculul matematic care arată clar ca nu pușca sumele .

Ce probe ziceti ca aveti.
In ce priveste executorul, puteti apela si la cel prin care s-a facut executarea
Rapoartele tranzacțiilor bancare efectuate de angajatorul meu in contul executorului, pe care se specifica ca sunt pentru proprirea aferentă dosarului meu, la care se Adaugă suma pentru cheltuielile de judecată care e in decizia instanței. Și tranzacțiile efectuate de ei in contul meu. Plus definitivarea cauzei.
Daca instanta a dispus returnarea unei anumite sume, pe aia trebuie sa o returneze. Daca instanta nu a dispus si au returnat de bunavoie si totusi au mai ramas sume de resituit, trebuie sa faceti actiune de intoarcere a executarii prin care solicitati returnarea sumelor achitate integral.

Alte discuții în legătură

Admiterea contestatiei la executare e executorie? stelarman20001 stelarman20001 avem urmatoarea situatie. instanta de fond admite contestatia la executare si declara nule toate actele de executare dar nu trece in dispozitiv ca este ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare - recurs ni_leta ni_leta Buna ziua Va rog daca ma poate ajuta cineva cu o problema. Anul trecut am pus in executare 40% din cuantumul despagubirilor (Legea 10/2001) stipulat prin ... (vezi toată discuția)
Executare silita Manu Moldovan Manu Moldovan Buna ziua! Am avut o problema cu o firma de recuperari, care a dispus executarea silita a unui credit (prescris de altfel). Am depus contestatie in termenul ... (vezi toată discuția)