avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Buna ziua - probleme cu taxa la o școală sanitară ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Buna ziua - probleme cu taxa la o școală sanitară postliceală

Domnule Avocat am o problema si as vrea sa apelez la d-voastra pentru a ma ajuta . Am fost eleva la Scoala Postliceala Sanitra fiind scoala privata iar taxa scolara este de 28 de milioane pe an . In anul 2 am hotarat impreuna cu sotul sa plecam in strainatate si sa inghet anul scolar . Cei de la scoala incercand sa ma convinga sa continui anul dar asta consta in achitarea sumei de 90 de milioane pe an cu promisiunea sa vin macar o data pe an sa dau cateva lucrari .
Asa am facut pana in anul 3 fiind ultimul an dupa ce am achitat aproape toata suma de 60 de milioane a mai ramas sa dau 30 . M-au sunat sa pun bani ca altfel imi pun penalitati si etc nestiind ca am un termen de a pune bani in contul scoli stiam doar ca pana la sfarsit de an trebuie achitati . Ei mi-au vorbit urat dupa la nervi acelasi lucru am facut si eu pentru ca au ajuns prea departe au spus ca m-au exmatriculat . Intrebarea mea pentru d-voastra cei doi ani de scoala teminati sunt recunoscuti pentru a continua anul 3 la alta scoala ?
Si imi pot recupera bani care i-am dat inafara de taxa scolara ?
Momentan sunt in Londra in august o sa vin acasa si vreau sa rezolv .
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 17:46, 17 Iulie 2019
Puteti incerca sa va transferati la alta scoala postliceala ... solicitat sprijinul Inspectoratului Scolar Judetean sau al Ministerul Educatiei in aceasta privinta.
Pai despre ce transfer vorbim domnule Cornel cand doamna a fost EXMATRICULATA ?

Cornel Vasile a scris:

Puteti incerca sa va transferati la alta scoala postliceala ... solicitat sprijinul Inspectoratului Scolar Judetean sau al Ministerul Educatiei in aceasta privinta.

A primit vreo decizie de exmatriculare ?
Asa sustine dansa...!

Cornel Vasile a scris:

A primit vreo decizie de exmatriculare ?

Nu , am primit decizie de exmatriculare doar mi-au spus prin telefon ca sunt exmatriculata

Alte discuții în legătură

Repetent cu sn-uri flor1n001 flor1n001 Buna ziua, Sunt elev in cls a 12 a la un liceu din Galati si in familia mea sunt o multime de probleme financiare.Am luat hotararea sa ma duc sa muncesc si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua!te poti angaja la primarie ca asistent medical scolar ... Ramonaa92 Ramonaa92 Buna ziua!Te poti angaja la primarie ca asistent medical scolar doar cu studii postliceale fara diploma de bacalaureat? (vezi toată discuția)
Asistent radiolog Narcis98 Narcis98 Bună ziua! Am o problema... Am absolvit o școală postliceala de asistenți.. Am diploma dar cei de la OAMGMAMR nu vor sa îmi pună stampila de libera ... (vezi toată discuția)