avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... \"Demolare\" cu bucluc
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

"Demolare" cu bucluc

Buna ziua,

Cu multi ani in urma am achizitionat un teren cu constructii fictive (existau doar pe act nu si fizic) prin Adjudecare (fostul proprietar , Persoana Juridica in faliment). Pe actul de adjudecare e specificat acest lucru: "Constructie demolata".

Pt. a intra in legalitate am inceput anul acesta demersurile de "Demolare" doar ca Primaria imi solicita o plata substantiala care reprezinta un "procent din valoarea cladirii lispa calculat ca si Persoana Juridica" chiar daca la impozite am platit mereu ca si "Persoana Fizica" si NU mi s-a calculat si cladirea lipsa.

E posibil ca la momentul achizitiei (2008) sa nu fi intreprins toate demersurile ?
Cum pot rezolva?

Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 11 Iulie 2019
crocobau2017, utilizator

Alte discuții în legătură

Monografie constructii teren si impozit Adela Miklos Adela Miklos O societate, in urma unui act de adjudecare, dobandeste o cladire neterminata.Ce trebuie sa faca ? Nu stie daca exista o autorizatie de construire, iar in ... (vezi toată discuția)
Act de adjudecare iuliusc iuliusc Am achizitionat la licitatie un teren \" [u]pe care sunt edificate 2 corpuri de cladire[/u] \" detaliate ca numar de etaje, apartamente. Dupa 4 ani se contesta ... (vezi toată discuția)
Impozit pe locuinta aura62 aura62 Buna seara tuturor, va rog sa ma ajutati cu un sfat referitor la calcularea impozitului pe locuinta in urmatoarele conditii: -mentionez ca este vorba despre ... (vezi toată discuția)