avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contractul individual de munca este confidential?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contractul individual de munca este confidential?

Va rog sa-mi spuneti ce ar trebui sa prezint unei autoritati contractante in cazul participarii la o licitatie, daca mi se cere sa fac dovada raporturilor juridice dintre mine si angajatul respectiv.Contractul de munca nu este confidential?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:17, 27 Noiembrie 2009
si eu am participat la licitatii si am pus copie dupa contractul de munca,dar am sters salariul
Exact documentul (in copie) prin care dovediti ca exista un raport juridic: cim, contract prestari servicii, cim partial si care sa fie agreat de licitator prin caietul de sarcini.
Adaug la ceea ce s-a spus faptul ca pe xerocopiile documentelor se scrie conform cu originalul,se semneaza si stampileaza.
CIM nu este confidential dar contine clauza privind salarizarea pentru care trebuie asigurata confidentialitatea conform art.158 alin.1 din codul muncii, asa ca, in asemenea cazuri, se procedeaza la stergerea salariului.
De ce trebuie sa se stearga salariul ?... in conditiile acestea reprezinta un fals, intrucat nu este conform cu originalul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Formulare contestatie proces verbal licitatie Sonlic Sonlic La o licitatie publica deschisa s-au prezentat 2 licitatori. Lichidatorul judiciar este reprezentantul unei societati aflata in faliment a carui bun este scos ... (vezi toată discuția)
Persoana cu cim de 8 ore si cim 2 ore, concediu medical noiembriesm noiembriesm Buna ziua. Va supun atentiei urmatoarea situatie. O persoana are cim de 8 ore si un cim de 2 ore si peste cateva luni va intra in concediu pentru crestere ... (vezi toată discuția)
Demisie - postnatal Kitte Kitte Buna ziua. In prezent am 2 contracte de munca si sunt insarcinata. In februarie voi intra in prenatal la ambele locuri de munca, urmand sa finalizez ... (vezi toată discuția)