avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1298 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Probleme medicale
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Probleme medicale

buna seara am lucrat 2 ani pe cartea de munca mi s-a gasit boala schizofrenie nediferentiata in ce grad de invaliditate ma pot incadra
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 22:33, 22 Iulie 2019
În funcție de afectarea capacității de muncă. Medicul expert de la expertiză va analiza referatul medical, și biletele de ieșire din spital, și va aprecia care este gravitatea bolii, și cât de mult este afectată capacitatea de muncă.
Ultima modificare: Luni, 22 Iulie 2019
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de invaliditate brdcristea brdcristea Buna ziua Baiatul mea in varsta de 40 ani a fost diagnosticata cu schizofrenie paranoida in 2006..... A avut o perioada cand a mai lucrat . Vechime ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate buna ziua , madicul de familie intocmeste ... ili47 ili47 Pensie de invaliditate Buna ziua , Madicul de familie intocmeste dosarul catre comisie ? sau medicul de specialitate? Multumesc (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate dobrogeanu dobrogeanu am o intrebare daca sunteti amabil.am 34 de ani si de la 25 m-am imbolnavit de schizofrenie.de la 19 la 24 de ani am terminat facultatea toti anii dar fara ... (vezi toată discuția)