avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Model cerere acordare daune morale
Discuție deschisă în Executare silită

Model cerere acordare daune morale

Buna ziua,rugamintea mea este de a ma ajuta cineva cu un model de cerere catre o federatie sportiva care a pierdut un proces civil cu o persoana fizica si are de platit daune morale catre aceea persoana.
Precizez ca persoana respectiva nu vrea sa apeleze la un executor judecatoresc momentan si incerca intai sa se intelega cu federatia respectiva amiabil.
Multumesc.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Adresati cererea pur si simplu deoarece ei stiu ca au de dat bani.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu exista modele solicitați în scris sa se conformeze sentinței cutare și să vă achite sumele și apoi dacă nu se conformează va adresați executivului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am trecut recent printr-un proces de vatamare corporala ... Valiy98 Valiy98 Buna Ziua, Am trecut recent printr-un proces de vatamare corporala ca victima. Am castigat procesul si am primit daune morale in valoare de xxxx ron. Cum ... (vezi toată discuția)
Investirea cu formula executorie gemminy55 gemminy55 AM TERMINAT DOUA PROCESE CU FOSTA SOTIE SI A RAMAS SA-MI PLATEASCA CHELTUIELI DE JUDECATA PENTRU AMBELE PROCESE,AM INAINTATO CERERE CATRE JUDECATORIE PENTRU ... (vezi toată discuția)
Sentinta de condamnare si obligarea la despagubiri materiale si morale-cum procedam? cipriang4s cipriang4s buna ziua pe 7 iunie am avut ultimu termen in proces ,inculpatii au fost pedepsiti cu pedeapsa cu inchisoarea cu suspendare si obligati la plata cheltuieli ... (vezi toată discuția)