Am cumpărat bilete pentru concediu în perioada în care minorul ar trebui să fie cu mama, dar ea nu e de acord să-l lase. Cum aș putea să merg, totuși, cu copilul la mare?
Buna ziua. Am divortat de fosta sotie, avem un copil de 4 ani a carui domiciliu a fost stabilit la mine, dar autoritatea părintească este in comun. In primele 2 săptămâni din august ar trebui sa stea la mama sa, insa copilul refuza categoric acest lucru. Eu am achizitionat bilete pentru mare, in tara, pentru o perioada care cuprinde si inceputul lunii august. Acest lucru i l-am comunicat și fostei sotii, care initial a fost de acord, dar acum spune ca nu mai e de acord ca fiul nostru sa paraseasca localitatea in perioada in care ar trebui sa fie la ea, spunând ca face plângere la politie. Ce as putea sa fac, pentru a merge cu copilul la mare??
gi-jane2
Moderator 2din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Nu trebuia sa luati bilete la mare cat copilul are program la mama sa. Copilul poate fi convins.. cum la 4 ani sa refuze categoric ? La 4 ani, poate refuza categoric si sa mearga la gradinita si tot merg " ajutati " de parinti.
Nu inteleg, il ia la program sau doar nu vrea sa paraseasca localitatea ?
gi-jane2
Moderator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Faceti-va probe.. scrieti-i pe mesaj si intrebati daca ia copilul in acea perioada la ea , daca zice nu, ii scrieti ca plecati cu copilul la mare ca nu l-oti lasa singur in casa.
Faceti-va probe.. scrieti-i pe mesaj si intrebati daca ia copilul in acea perioada la ea , daca zice nu, ii scrieti ca plecati cu copilul la mare ca nu l-oti lasa singur in casa.