avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am cumpărat bilete pentru concediu în perioada în ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am cumpărat bilete pentru concediu în perioada în care minorul ar trebui să fie cu mama, dar ea nu e de acord să-l lase. Cum aș putea să merg, totuși, cu copilul la mare?

Buna ziua. Am divortat de fosta sotie, avem un copil de 4 ani a carui domiciliu a fost stabilit la mine, dar autoritatea părintească este in comun. In primele 2 săptămâni din august ar trebui sa stea la mama sa, insa copilul refuza categoric acest lucru. Eu am achizitionat bilete pentru mare, in tara, pentru o perioada care cuprinde si inceputul lunii august. Acest lucru i l-am comunicat și fostei sotii, care initial a fost de acord, dar acum spune ca nu mai e de acord ca fiul nostru sa paraseasca localitatea in perioada in care ar trebui sa fie la ea, spunând ca face plângere la politie. Ce as putea sa fac, pentru a merge cu copilul la mare??
Ultima modificare: Duminică, 4 August 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: againstPAS , utilizator 14:51, 5 August 2019
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu trebuia sa luati bilete la mare cat copilul are program la mama sa. Copilul poate fi convins.. cum la 4 ani sa refuze categoric ? La 4 ani, poate refuza categoric si sa mearga la gradinita si tot merg " ajutati " de parinti.
Nu inteleg, il ia la program sau doar nu vrea sa paraseasca localitatea ?
Nu il ia la program
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Faceti-va probe.. scrieti-i pe mesaj si intrebati daca ia copilul in acea perioada la ea , daca zice nu, ii scrieti ca plecati cu copilul la mare ca nu l-oti lasa singur in casa.
intrebare! SMS-UL se considera dovada/proba?

gi-jane2 a scris:

Faceti-va probe.. scrieti-i pe mesaj si intrebati daca ia copilul in acea perioada la ea , daca zice nu, ii scrieti ca plecati cu copilul la mare ca nu l-oti lasa singur in casa.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
da, sigur.

Alte discuții în legătură

Lnterpretare decizie divort notar ContSters400040 ContSters400040 buna ziua, ma confrunt si eu cu urmatoarea situatie. Am divortat in luna septembrie2014, avem un copil minor de 6 ani. Am fost la notar pentru a divorta si ... (vezi toată discuția)
Modificare program de vizita costyanca costyanca buna ziua in urma cu 4 ani am avut o relatie, in urma careia s-a nascut un baietel. dupa 1 an, nu am mai stat impreuna. anul trecut, tatal copilului m-a dat ... (vezi toată discuția)
Copilul meu refuză să mai meargă la consilierea psihologică OctavianMario OctavianMario Am un copil de 4 ani jumate și prin instanță am fost dispus sa mergem la un program de consilire psihologica deoarece copilul este la mine dar prin ... (vezi toată discuția)